Eigen baas: start je eigen bedrijf

Eigen Baas: Start je eigen bedrijf


Het ontwikkelen van ondernemerschap, dat is waar wij voor staan. Of je nu student, starter, of al ondernemer bent, wij helpen je graag een succesvolle ondernemer te worden. QPPS gelooft er heilig in, dat ondernemerschap te ontwikkelen is. Bij succesvol ondernemen is naast een goed inzicht in de  markt en je bedrijf, zelfkennis van groot belang. Belangrijkste is dat je jezelf wilt ontwikkelen in ondernemerschap. Het gaat natuurlijk niet alleen om de persoon achter de ondernemer, maar ook om de “zakelijke” kant van je bedrijf, waarin we veel aandacht besteden aan de marketing kant en natuurlijk de financiële uitwerking van je ondernemingsplan.


Door de combinatie persoon, marketing en financiën helder in beeld te brengen, ben je goed voorbereid op het ondernemerschap en biedt onze dienstverlening je een optimale garantie voor een duurzame invulling van je toekomst als ondernemer.

E-Scan voor starters

helpt een ieder die er over nadenkt om een eigen bedrijf te starten inzicht te krijgen in het belangrijkste startkapitaal van iedere ondernemer: de ondernemer zelf!

helpt zzp-ers en freelancers naast hun vakmanschap ook hun ondernemendheid verder te ontwikkelen, dus ook voor zzp-ers die al een zelfstandig bestaan hebben opgebouwd.

E-Scan voor zzp-ers

E-Scan voor ondernemers

helpt ondernemers met personeel helder te krijgen wat de sterke en zwakke ondernemerskwaliteiten zijn en hoe die zelf verder te ontwikkelen.